BELICHT:Mensensmokkel uit Baronie

☙ Sybyl Rodes, Barend’s Bron

Uw gift kan een leven redden!

Wie hoorde nog niet van het onfortuinlijke lot van de arme zielen uit de Baronie. Ze ontvluchtten de tirannieke onderdrukking met gevaar voor eigen leven om elders een rooskleuriger toekomst voor zich uit te houwen. Op schepen zaten ze verstoken, zonder eten en met gevaar overboord gegooid te worden eens ontdekt werd dat ze als verstekeling meereisden. Vele dapperen voeren al tussen Bloedbaai en de Baronie met Baronie-vluchtelingen aan boord. De vrijheid en warmte die Bloedbaai biedt ervaren velen als een warm deken om hun schouders. Maar er is meer nodig dan een spreekwoordelijk deken beste vrienden om deze arme bloedjes uit de Baronie er weer bovenop te helpen.

Wil jij een bijdrage leveren voor deze arme vluchtelingen, zodat zij een kans hebben op een fortuinlijker toekomst? Laat dan bij volle maan jouw giften achter aan de stadspoorten van Bloedbaai. Samen kunnen we hen redden. Samen verlossen we hen van de Baronie!

Tags: